Over Rob van Laere

Rob van Laere met baard bij B4men

 

Over mij: Rob

Zoals de naam van deze website al doet vermoeden is mijn naam Rob van Laere. Ik ben deze website in 2004 begonnen omdat ik vrienden op de hoogte wilde houden van mijn belevenissen als barman in Salou. Nadat de website in 2009 een beetje was verslonst heb ik hem aangehouden, omdat een e-mailadres met je eigen naam toch wel vet cool is.

Na jaren van zwarte schermen en foutmeldingen ben ik eind 2014 weer gaan experimenteren. Ik bedacht mij dat het leuk zou zijn jullie op de hoogte te houden van mijn interesses, belevenissen en hobby’s. Ik probeer iedere dag een blog te posten. Zo leer je me iedere dag een beetje beter kennen.

Ik heb mij voorgenomen om zo veel mogelijk leuke dingen te posten. Blogs over mijn hobby’s Lego en koken, dingen die mij energie geven, commentaar op recente ontwikkelingen en mijn werk zijn onderwerpen waar ik graag over schrijf. Ik reageer ook op commentaar dus schroom niet om iets achter te laten in de comments. Veel leesplezier!

Update September 2017

Sinds ik bovenstaand stukje heb geschreven is er een hoop veranderd. Inmiddels woon ik al een jaar samen met Fleur en verwachten wij in februari 2018 een zoon. Ik werk nog steeds bij Eurocross en help daarnaast Fleur met haar eigen bedrijf. Dat komt voornamelijk neer op saaie dingen als administratie en korte programeeropdrachtjes voor websites. Ik post niet meer elke dag berichten, maar probeer mezelf sinds een paar dagen weer te bewegen netjes eens in de paar dagen een bericht posten.

Ik vind het nog steeds leuk om feedback van jullie te krijgen, dus ik ga een chatfunctie op de website installeren en ben ook heel blij met berichten onder mijn blogposts. Ook oefen ik op deze website met dingen die ik moet gebruiken voor andere websites. Zo kun je op dit moment een webshop zien in het menu en is er een afteller geïnstalleerd tot de geboorte van baby Van Laere. In de loop van de komende maanden komt er best veel bij en neem maar van mij aan dat ik ook van de webshop gebruik ga maken. Ik denk dat ik via de webshop LEGO ga verkopen.

LEGO met Rob

Ja Rob, LEGO! Hoe gaat het daarmee? Ik kan nog steeds uren praten, vertellen en bouwen over en met LEGO. Mijn huiskamer staat niet meer zo vol als vroeger. Van steden met straten en statige gebouwen is geen spraken meer. Inmiddels staat mijn verzameling goed weggestopt in de kast en staan er een aantal op display in de huiskamer. Ik koop LEGO, ik verkoop LEGO en ja, ik bouw ook nog steeds met LEGO. Zodra er een mogelijkheid is om groter te gaan wonen, komt er een kamer waar ik meer met mijn LEGO kan doen. Ik kan je vertellen dat ik daar erg naar uit kijk!

 

 

3 Comments

  1. Bijna gelukt! ? Top dat je het nu weer oppakt. Schrijven hoort bij jou. Ik wil dat eerste boek in mijn handen houden en in de winkel zien liggen!

  2. Leuk Rob om je verhalen ed te lezen. Ben zelf ook een schrijver en kan daarbij mijn gevoelens ook goed op papier zetten waardoor men nog beter begrijpt het hoe en wat.
    Nogmaals ben ik trots op je komende vaderschap! Vroeger op jou en je zus gepast en nu heb jij je zelf ontwikkeld tot de man die je bent.

    Mooi man! 👌🍀

    Liefs van mij, Anna-Rosa 💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *