Over Rob van Laere

Over Rob van Laere

Bedankt dat je bent komen kijken op robvanlaere.nl. Hier lees je alles over Rob van Laere. Een website waar eens mijn gedachten een weg vonden en waar ik foto’s publiceerde van door mij gekookte gerechten. Dat is het inmiddels allang niet meer. De website robvanlaere.nl is inmiddels een full blown papablog aan het worden, met aan het roer een echte vader!

Je komt op robvanlaere.nl dan ook veel onderwerpen tegen die te maken hebben met het vaderschap. Van de zwangerschapsongemakken van je partner, tot uitleg over inbakeren. Dat allemaal vanuit het oogpunt van een man! Iets wat niet al te vaak gebeurt. Er zijn ontelbaar veel mamablogs, er zijn echter slechts een handje vol vaders die het keyboard van hun laptop hebben beetgepakt om hun ervaringen te delen. Naast het delen van ervaringen werk ik ook samen met opdrachtgevers om mooie artikelen te schrijven die aansluiten bij deze doelgroep.

Over Rob van Laere

Wie ben ik?

Mijn naam is dus Rob van Laere
Ik heb een relatie met Fleur
Samen hebben wij een zoon die de prachtige naam Morris draagt
Ik woon in Sassenheim
Ben eigenaar van Bureau Checklist
Fleur en ik zijn ook nog baas van Fred de Mopshond

3 Comments

  1. Bijna gelukt! ? Top dat je het nu weer oppakt. Schrijven hoort bij jou. Ik wil dat eerste boek in mijn handen houden en in de winkel zien liggen!

  2. Leuk Rob om je verhalen ed te lezen. Ben zelf ook een schrijver en kan daarbij mijn gevoelens ook goed op papier zetten waardoor men nog beter begrijpt het hoe en wat.
    Nogmaals ben ik trots op je komende vaderschap! Vroeger op jou en je zus gepast en nu heb jij je zelf ontwikkeld tot de man die je bent.

    Mooi man! 👌🍀

    Liefs van mij, Anna-Rosa 💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *