Over Rob van Laere

Bedankt dat je bent komen kijken op robvanlaere.nl. Hier lees je alles over Rob van Laere. Een website waar eens mijn gedachten een weg vonden en waar ik foto’s publiceerde van door mij gekookte gerechten. Dat is het inmiddels allang niet meer. De website robvanlaere.nl is inmiddels een full blown papablog aan het worden, met aan het roer een echte vader!

 

Je komt op robvanlaere.nl dan ook veel onderwerpen tegen die te maken hebben met het vaderschap. Van de zwangerschapsongemakken van je partner, tot uitleg over inbakeren. Dat allemaal vanuit het oogpunt van een man! Iets wat niet al te vaak gebeurt. Er zijn ontelbaar veel mamablogs, er zijn echter slechts een handje vol vaders die het keyboard van hun laptop hebben beetgepakt om hun ervaringen te delen. Naast het delen van ervaringen werk ik ook samen met opdrachtgevers om mooie artikelen te schrijven die aansluiten bij deze doelgroep.

 

Wie ben ik?

 

  • Rob van Laere
  • Grote liefde van Fleur
  • Papa van Morris
  • Sassenheim
  • Eigenaar van Bureau Checklist
  • Baas van Fred de Mopshond

Wil je meer van me weten, volg me op mijn Social Media-kanalen