Samenwerken

Samenwerken met Rob van Laere?

Samenwerken met Rob van Laere kan altijd! De snelt groeiende blog over vaderschap en opvoeden, wie wil daar nou niet mee samenwerken?? Linkpizza heeft een super mooie mediakit samengesteld waarin je een beetje kan zien wat de stats zijn van mijn website. Ook kun je meer leren over wie hier komt en hoe lang ze hier zijn.

Samenwerken?

Samenwerken kan op veel manieren. Het bereiken van potentiële klanten is daarbij natuurlijk het belangrijkste. Om deze reden besteed ik veel aandacht aan mijn artikelen.  Deze artikelen kunnen gaan over

  • evenementen en artikelen
  • productreviews
  • advertorials
  • referals.

Het starttarief is doorgaans 50,-. Afhankelijk van de opdracht kunnen verdere afspraken gemaakt worden. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid een barterdeal af te spreken.

Mocht je interesse hebben in een samenwerking, stuur dan een e-mail naar samenwerken@robvanlaere.nl.

Gastblogs of Schrijven in opdracht?

Ik sta altijd open om voor andere blogs een gastblog te schrijven. Ook schrijf ik teksten voor websites en offline magazines. Stuur een e-mail naar samenwerken@robvanlaere.nl en dan bespreken we samen wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen. Natuurlijk kun je ook het contactformulier invullen.

Voorwaarden bij een samenwerking

Persoonlijk vind ik vertrouwen heel er belangrijk. Spreken we iets af, mondeling of schriftelijk, dan ga ik er vanuit dat die afspraak staat. Wil je later iets wijzigen, dan kan dat altijd, maar wel in goed overleg.

Ik vind het erg belangrijk dat afspraken worden nagekomen. Of dit nu een deadline aan mijn kant is of op tijd komen voor een overleg, afspraak is afspraak.

Zoals je op mijn website waarschijnlijk al hebt gelezen ben ik heel eerlijk. Wil je dat ik een product review, dan zal ik eerlijk zijn over het product. Ik zal dan ook alleen producten bespreken die bij mij passen en waar ik een goed gevoel bij heb. Ook zal er altijd bij een reclameuiting komen te staan dat ik betaald heb gekregen voor de uiting of dat er op een andere manier een samenwerking tot stand is gekomen.

Als ik blogs schrijf voor een andere website, dan is het voor mij belangrijk dat er een link naar deze website bij staat. Ook hou ik mij het recht voor om het artikel ook op mijn eigen website te plaatsen. Het artikel blijft te allen tijde mijn eigendom. De tekst of stukken daaruit mogen alleen worden gereproduceerd met mijn uitdrukkelijke toestemming, tenzij vooraf anders is afgesproken.