Lanceerfeest Grammie Magazine

Cover Grammie Magazine

Afgelopen oktober zaten Fleur en ik aan de keukentafel en we bespraken de mogelijkheden voor deze website. Wat konden we doen om robvanlaere.nl meer naamsbekendheid te geven? Welke stappen konden we ondernemen om mijn ervaring in het bloggen en schrijven in het algemeen te laten groeien. Fleur kwam op het geweldige idee om onze vraag neer te leggen in de Ambitieuze Meisjes Facebookgroep.

Er kwamen best veel reacties, waaronder een reactie van Amber van Leeuwen, wellicht beter bekend onder de naam The Social Good Girl. Zij vroeg mij een artikel te schrijven voor een project waar zij op dat moment nog niet al te veel over kon vertellen. Door het klussen en wat problemen in de zwangerschap van Fleur was ik bijna te laat met inleveren van het artikel, maar net voor de deadline was ie klaar. Een paar maanden later sta ik met mijn verhaal in Grammie! Afgelopen zaterdag was het lanceerfeest van Grammie Magazine. Het is een mooi magazine geworden van 160 pagina’s voor, door en over Instagrammers!

Vorderingen van het project

De tijd die zat tussen het mailtje in oktober en het lanceerfeest afgelopen zaterdag, was best spannend. Af en toe werd ik op de hoogte gehouden van de vorderingen van het project en langzaam werd de omvang ook duidelijk. Ook op de Instagrampagina van The Social Good Girl hield Amber iedereen op de hoogte. Erg gaaf om te zien hoe het magazine tot stand is gekomen. In de tussentijd heb ik ook nog aardig wat tips mee kunnen pakken voor wat betreft Instagram en hoe je succesvol je Instagram kan bijhouden. Uiteindelijk een mooie win win samenwerking dus!

Lanceerfeest Grammie

Uiteindelijk op 4 januari kreeg ik een e-mail. Een uitnodiging voor het lanceerfeest!!! Things just got more exciting y’all! Iedereen die mee heeft gewerkt aan de Grammie zal hier dus zijn. Super spannend dus. Ik was vooral benieuwd naar wie er nog meer hadden meegewerkt en naar de Grammie zelf dus. Op 27 januari ging ik dus antwoord krijgen op al mijn vragen!

Naar mate de tijd vorderde werd die datum best een dingetje. Fleur is uitgerekend op 10 februari en steeds vaker zag het er naar uit dat zij op of omstreeks 27 januari zou gaan bevallen. In mijn RSVP had ik dan ook aangegeven dat ik erbij zou zijn, maar dat dit een voorbehoud betrof aangezien ik tegen die tijd wellicht vader zou zijn. Gelukkig voor mij en jammer voor Fleur, maar as we speak ben ik nog steeds geen vader en kon ik zaterdag dus gewoon naar het lanceerfeest!

Lanceerfeest Grammie

27 januari, 11.08… Op naar Studio 13! Parkeerplekje zoeken, 20 Euro aftikken en op zoek naar de locatie.. Daar aangekomen 2 trappen omhoog, deur door en BAM!! Alsof je een Instagram foto inliep. Naar mijn smaak net iets te vrouwelijk, maar wel super mooi! Het stijltje paste helemaal in het Instagram anno 2018 plaatje. Ik bedoel.. Kijk nou!

Studio 13 Amsterdam

Na een welkomstdrankje en een beetje kletsen met de mede Grammers mochten we aan tafel. Het zoeken van een plekje was een kleine speurtocht, want op de plek waar je mocht zitten was een afbeelding van je Instagramaccount gebruikt.

Grammie magazine Tafelkaart

Onwijs creatief en tegelijk super simpel! Na een mooie speech met een lach en een traan van Amber mochten we gaan eten. Er was een heel menu samengesteld door de Foodgrammers die mee hebben gewerkt aan het magazine. Een bruschetta met amandelspread en vijg als voorgerecht. Een prachtige Poke Bowl met kip, mango, avocado en edamame boontjes en toe frambozen tartelettes! Ik heb genoten van het eten en van de mensen die ik tijdens het eten sprak. Hier onder een kleine impressie van deze indrukwekkende lunch!

De presentatie van Grammie!

Na de lunch het moment waar we eigenlijk allemaal op wachtten. De presentatie van Grammie! Op een originele manier mochten alle “contributers” hun eigen Grammie in ontvangst nemen. Voor het eerst in twee jaar ben ik in bad geweest met een andere vrouw dan Fleur. Alle 2017 hits kwamen er in voor; badkuip op pootjes, flamingo’s, ballenbakballen en kleinen ballonnen. Toen ik in de badkuip ging zitten wilde ik dit ietsje anders doen dan de andere Grammers, dus nam ik zijdelings plaats in de badkuip. Tijdens deze actie ging ik net niet helemaal op een ballon zitten! In de badkuip nam ik mijn Grammie in ontvangst.

Ik kan jullie vertellen dat mijn bijdrage bijzonder geslaagd uit de verf komt op papier. Ik zal binnenkort het hele artikel plaatsen, maar dat doe ik pas als de Grammie een tijdje uit is. Tot die tijd zul je het moeten doen met een foto van het artikel. Mocht je jezelf in de tussentijd afvragen waar je Grammie kunt bestellen, dan moet je even naar de Grammie Magazine website.

Artikel Rob van Laere Grammie Magazinne

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *